Wijnproeverij

Het WVM proeflokaal/wijnboutique is te vinden in het mooie pand “Het Brouwershuis” in Broekhuizen (L) aan de Veerweg nummer 15 (ivm verhuizing naar het zuiden van Limburg is de boutique enkel nog op afspraak geopend).

WVM verzorgt uiteraard ook privé-wijnproeverijen. Onderstaand hiervan 3 varianten:

Proeverij Basis: € 29,50

Deze proeverij/workshop is ideaal als je de basis wilt leren van de wondere wereld van wijn én natuurlijk het wijnproeven zelf. Er worden 6 verschillende wijnen geproefd met enkele bites.

Proeverij Deluxe: € 39,50

Meer cachet? Deze proeverij gaat nét een stukje dieper. Er worden 6 nóg “spannendere” wijnen geschonken, begeleid door heerlijke bites.

Proeverij exclusief –> WVM meets Restaurant Brienen aan de Maas (1*) € 89,50

Het neusje van de zalm (minimaal 10 personen)! Hier gaan de 6 wijnen hand in hand met 6 bites van Meesterchef René Brienen van het 1* restaurant in Well: Brienen aan de Maas.

Proeverijen kunnen plaatsvinden in mijn gezellige proeflokaal in Broekhuizen (L), óf op locatie*. In mijn proeflokaal heb ik ruimte voor max. 14 personen.

Wenst u graag een themaproeverij, zoals bijvoorbeeld: Italiaans, enkel wit, enkel mousserend of iets anders? Geen probleem! In overleg is (bijna alles) mogelijk.

Voor meer informatie hierover kunt u altijd even bellen of mailen.

*Houd hierbij rekening met de reiskosten

Reserveer een proeverij

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt
    0